tiistai 7. kesäkuuta 2016

Loman aloitus


Valmistuin merkonomiksi perjantaina 3.6.2016. Koululla oli silloin todistusten jako ja meille tuli kotiin sukulaisia juhliin, joten tallipäivä jäi välistä. Seuraavana päivänä kävin kuitenkin tallilla ja sunnuntaina sainkin äidin mukaan tallille ottamaan "valmistumiskuvat". Tuuli oli aika voimakasta sunnuntaina, joten tukka ei oikein pysynyt kuosissa kuvissa :D Saatiin pari suhteellisen onnistunutta kuvaa ikuistettua kuitenkin. Paikallaan tönöttäminenhän on tunnetusti ponin lempipuuhaa, joten kuvauspäivä oli ihan parasta sen mielestä.



Maanantaina (6.6.2016) hyödynsin viileän ja tuulisen kelin ja lähdinkin jo aamusta ponin kanssa kahdestaan liikenteeseen. Laitoin tallin pihalla puhelimen Sporttracker-sovelluksen päälle. Lukemia voitte tarkastella allaolevasta kuvasta. Poni oli varsin reipas ja kävelikin suht reippaasti. Nepa pysyy hyvin ravissa ja laukassa isompien hevosten matkassa, mutta käynti on ehdottomasti sen heikoin askellaji. Täällä meilläpäin tiet ovat nyt kesällä tosi kovia ja haluan varjella ponin alkavasti nivelrikkoisia etujalkoja, joten jätän kovemmat vauhdit pehmeämmille alustoille. Meillä on onneksi tuossa motarin vieressä kiva pehmeä hiekkamäki, jonka voi baanattaa ylös laukassa (kartassa tuo pieni pylpyrä tien vieressä). Poni tykkää kun sen saa vetää täysiiiiii! 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan?:)

SM kisakatsomossa ja talkoohommissa

Lauantaina (12.8.2017) lähdin aamuseitsemältä ajelemaan kohti Orimattilaa. Orimattilan raviradalla järjestettiin siis ratsastusjousiammu...