sunnuntai 13. elokuuta 2017

SM kisakatsomossa ja talkoohommissa


Lauantaina (12.8.2017) lähdin aamuseitsemältä ajelemaan kohti Orimattilaa. Orimattilan raviradalla järjestettiin siis ratsastusjousiammunnan SM-kisat. Oli varmaan kesän kuumin päivä, hiki virtasi. Paikan päällä pyörin hetken hukassa ennen kuin löysin oikeaan paikkaan. Olin aamulla unkarilaisen radan nuoltenkeräystiimissä ja kuvasin joka välissä kun kerkesin. Iltapäivällä olin myös SISU-radan loppupäässä nuoltenkerääjänä. Kameran 8GB:n muistikortti tuli täyteen kuvia. Videoida en tällä kertaa viitsinyt ottaa, sillä äiti otti pikkucanonin mukaan lomareissulleen ja mulle jäi vain järkkäri käyttöön. Kisaajia oli aika paljon ja päivän aikana nähtiin huikeita suorituksia. Ja voi hitsit miten mageita hevosia siellä oli. Oisin voinut napata minkä vaan niistä mukaan :D Tulokset päivittyvät tälle sivustolle.

Tietysti ehdottomia lemppari-ratsukoitani olivat haflinger ruuna Ruttu ja Nuppu sekä suomenhevostamma Silla ja Mallu.  Kumpikin ratsuista ovat Hempyölin tallin tuntihevosia. 

Myös huikean hienoa katseltavaa oli tämän ratsukon meno: Anni ja ratsunsa Netta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan?:)

SM kisakatsomossa ja talkoohommissa

Lauantaina (12.8.2017) lähdin aamuseitsemältä ajelemaan kohti Orimattilaa. Orimattilan raviradalla järjestettiin siis ratsastusjousiammu...